Tuesday, December 9, 2008

Crema pentru calcaie Elmiplant

Brand: Elmiplant
Nume: Crema pentru calcaie (gama Bio)
Cantitate: 100 ml

Pret: 8 lei
De unde poate fi cumparat: Farmacii, plafare, magazine de cosmetice
Descriere: Crema pentru calcaie Elmiplant cu formula imbunatatita trateaza si ingrijeste eficient pielea descuamata a calcaielor sau coatelor. Hidrateaza epiderma prevenind uscarea si descuamarea prin actiunea combinata a vitaminelor A, C si a extractului din radacina de brusture. Formula imbunatatita cu faina de ovaz trateaza crapaturile, redand sanatatea pielii. Uleiul de menta racoreste pielea si stimuleaza circulatia periferica.
Ambalaj: Tub de plastic cu capac care se infileteaza si care dozeaza cantitatea de crema. Design placut in culori de alb si verde.

Prima impresie: O crema alba, intens parfumata ce intra repede in piele. Pielea nu ramane grasa.

Perioada testata: o folosesc de cativa ani numai atunci cand mi se aspresc calcaiele si dupa cateva aplicari pielea se face ca de bebelus.
Mod de aplicare: Dupa dus, seara, se maseaza putina crema pe calcaie sau pe toata talpa pana la absortia totala.

Efect: Ingrijeste pielea descuamata a calcaielor sau a coatelor. Hidrateaza pielea prevenind uscarea si descuamarea, trateaza crapaturile.
Concluzii: Cea mai buna si cea mai ieftina crema de calcaie pe care am avut-o, efectul se vede imediat, e parfumata. Pentru rezultate imediate folosesc si o pila de calcaie inainte de a da cu crema.
Nota 5 din 5
Autor: Sido

0 comments: