Friday, December 5, 2008

Sampon Wella Lifetex Extra Rich

Brand: Wella Lifetex
Nume: Sampon pentru repararea firului de par Lifetex Extra Rich
Cantitate 250 ml
Pret: aprox 35 lei
De unde poate fi cumparat: din saloanele de cosmetica sau de pe internet:
http://shop.misticstudio.ro/shop/produs/79/sampon%20par%20degradat
Variante: Gama Lifetex contine sampoane pentru toate tipurile de par: pentru par vopsit, impotriva caderii parului, pentru par gras, impotriva matretii, pentru par fin, uscat, pentru par ondulat
Ambalaj: Design elegant; recipientul este din plastic, capacul se desface prin apasare laterala si se si infileteaza.
Prima impresie: culoare alb-perlat, parfum placut. (toate sampoanele lifetex au acelasi parfum placut, inclusiv cele de la salon de 1500 ml)
Perioada de testare: Folosesc aceasta gama de 6 ani: sampon, balsam, masca de tratament, fiole de regenerare, ser pentru varfuri).
Mod de aplicare: Se aplica o cantitate mica pe parul umed si se distribuie uniform, se maseaza, apoi se clateste din abundenta si se repeta samponarea daca este nevoie. Il folosesc o data la 3 zile.
EFECTE: Imi trateaza firul de par degradat din cauza vopsirii dese, dar folosesc si masca de tratament si ser pentru varfuri iar parul arata ca in reclame. Ca sa nu se ingrase parul repede nu folosesc masca pe radacina parului, ci numai pe lungime.
Concluzii: Un sampon care curata si repara, in acelasi timp, firul de par. Il recomand tuturor celor care se vopsesc des, mai ales in nuante de blond. Este mai scump ca un sampon Wella din magazin, dar merita banii. Il recomand impreuna cu masca de par Wella Lifetex Extra Rich.
Nota: 5 din 5
Autor: Sido

0 comments: