Tuesday, December 9, 2008

Crema pentru gat si decolteu floritene

Brand: Floritene
Companie: Laboratoarele Magistra
Nume: Crema pentru gat si decolteu

Cantitate: 50 ml
Pret: 35
De unde poate fi cumparata: Din unele saloane de frumusete, din centre comerciale, din farmaciile Galla.
Descriere: Aceasta crema este pentru toate tipurile de ten. Este o crema antirid, regeneranta si fortifianta. Actioneaza asupra barbiei, gatului si decolteului. Combate semnele imbatranirii si aparitia ridurilor pe pielea lipsita de vitalitate. Pielea devine mai supla, elastica si hidratata. Contine extract natural de ginseng (agent restructurant, stimulant si tonifiant), hidroviton (important factor hidratant), elastina (componenta naturala a pielii), cafeina (elimina excesul de grasime), retinolul (stimuleaza regenerarea celulara si previne imbatranirea pielii),
Regu-Age+ vit E - complex activ din orez si soia (regularizeaza circulatia sangelui, favorizeaza oxigenarea si reduce efectele nocive ale radicalilor liberi asupra pielii), acid hialuronic (accelereaza regenerarea celulara).
Ambalaj: Recipient din sticla opaca, cu capac auriu care se infileteaza. Design frumos

Prima impresie: O crema usor parfumata, cam fluida, intra repede in piele, nu pateaza.

Perioada testata: O am de un an de zile; nu am folosit-o zilnic deoarece imi dau pe gat cu crema de zi si de noapte si uit s-o folosesc.
Mod de aplicare: Se aplica pe o piele perfect curata, masand usor pielea barbiei, gatului si decolteului pentru ingrijirea tuturor tipurilor de piele, dimineata sau seara.

Efect: Pielea devine mai supla, elastica si hidratata
Concluzii: Nu am probleme cu decolteul, probabil ca datorita ingrijirii zilnice de cativa ani; fiind usor parfumata nu-mi influenteaza mirosul parfumului cu care ma dau. O crema placuta pe care o folosesc din cand in cand si care imi hidrateaza pielea decolteului. O recomand tuturor femeilor pentru a preveni aparitia ridurilor pe decolteu si gat. Este o crema binevenita deoarece multe femei isi aplica crema numai pe fata uitand de decolteu care e foarte important.

Nota 5 din 5
Autor: Sido

1 comments:

Anonymous said...

e minunata