Wednesday, December 17, 2008

Ruj Lip Stain by Laura Mercier

Brand: Laura Mercier
Companie: Gurwitch Products (cumparata de Alticor Inc in 2006)
Nume: Lip Stain

Cantitate: 6 gr
Pret: 20$
De unde poate fi cumparat: de pe site, magazinele Sephora (eu l-am primit)
Descriere: Laura Mercier Lip Stain are efectul vizual al unui ruj si confortul si luciul unui lip gloss. Culoarea de durata cu un finisaj satinat confera un look sofisticat. Formula este un hibrid intre ruj si gloss. Recipientul permite aplicarea rapida cu varful degetelor sau cu pensula pentru buze.

Variante: Rujul se gaseste in cateva nuante placute: Mocha, Mulberry, Scarlet, Peach Glaze, Shy Pink, Sugar Violet.
Ambalaj: Nu arata ca un ruj clasic ci este intr-un recipient de sticla transparenta cu capac gri sidefat care se infileteaza; design simplu si totusi ciudat pentru un ruj, arata mai degraba ca vechile balsamuri de buze, in cutiute, si care se foloseau cu degetul.

Prima impresie: Neparfumat, culoare placuta, aproape de culoarea naturala a buzelor, putin spre roz. Culoarea se numeste hibiscus si nu am gasit-o pe internet.

Perioada testata: azi m-am dat prima data cu el.
Mod de aplicare: Se aplica cel mai bine cu o pensula deoarece ai avantajul ca-l aplici cu exactitate si se consuma foarte putin ruj. Se poate aplica si cu degetul.

Efect: Buze moi, hidratate, culoare de durata. Un ruj destul de rezistent, nu e lipicios, are putina stralucire.
Concluzii: Este un ruj hidratant, nu e gras, se mentine mult timp pe buze, se aplica foarte putin daca folosesti pensula, se contureaza frumos cu ajutorul pensulei, ramane pe pahar, nu e practic de folosit in calatorii, nu e parfumat, nu are gust.

Nota 4 din 5 pentru ambalaj
Autor: Sido

0 comments: