Tuesday, December 9, 2008

Crema dermoactiva pentru decolorare Floritene


Brand: Floritene
Companie: Laboratoires Magistra
Nume: Crema dermoactiva pentru decolorare

Pret: 45 lei
Cantitate: 50 ml
De unde poate fi cumparata: Din unele saloane de frumusete, centre comerciale, in farmaciile Galla.
Descriere: Este o crema pentru decolorarea tenului patat si hiperpigmentat. Aceasta crema nu contine hidrochinona, care este un produs alergen. Se poate folosi si pentru prevenirea formarii pistruilor si petelor de batranete (pistrui senili) pe fata, maini sau brate. Se recomanda si pentru reducerea petelor inestetice datorate graviditatii. Confera tenului luminozitate si stralucire. Protejeaza impotriva radiatiilor UV.
Variante: Exista la Floritene fiole pentru decolorare cutanata care se aplica seara, se lasa sa actioneze 5-10 minute si apoi se aplica crema de noapte specifica tipului de ten.
Ambalaj: Recipient din sticla, cu capac de culoare aurie care se infileteaza.

Prima impresie: Design foarte frumos, o crema de culoarea untului cu un parfum usor, aproape fluida.

Perioada testata: o folosesc de cativa ani, nu constant, am alternat cu alte creme de la floritene sau alte branduri si o voi folosi in continuare.
Mod de aplicare: Timp de 3 luni se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu dupa un demachiaj si tonifiere. Dupa o perioada de 3 luni se aplica numai seara. Dimineata se inlocuieste crema dermoactiva pentru decolorare cu o crema hidratanta de zi cu protectie UV adecvata tipului de ten sau se foloseste crema speciala anti -UV cu ecran total. Vara, dimineata, dupa ce aplici crema de decolorare foloseste crema anti-UV cu ecran total.

Efect: Dupa o luna efectul e vizibil iar dupa 3 luni petele dispar aproape complet iar daca se continua numai seara petele dispar in totalitate. Pentru a preveni formarea lor, de primavara trebuie folosita crema anti UV cu ecran total, tot de la Floritene.
Concluzii: O crema eficienta, efectul nu e imediat, e o crema de decolorare care nu imbatraneste (de obicei unele creme de decolorare imbatranesc pielea). Mi-ar fi placut sa fie mai consistenta dar majoritatea cremelor de la Floritene sunt mai fluide. O recomand tuturor persoanelor care au pete pe fata si gravidelor pentru prevenirea lor. Vara, o recomand sa fie folosita impreuna cu crema anti-UV cu ecran total.
Nota: 5 din 5
Autor: Sido

0 comments: