Friday, December 12, 2008

Fond de ten Pupa Natural Silk

Brand: Pupa
Nume: Natural Silk

Pret: 90 lei
Cantitate: 30 ml
De unde se cumpara: unele farmacii
Descriere: Fondul de ten fluid Natural Silk confera tenului fermitate si suplete. Acopera semnele de oboseala si ridurile fine. Se intinde omogen, tenul arata catifelat, matasos, natural si radios. Dureaza mult. Contine Macroproteina, o proteina vegetala ce creeaza un strat (film) care relaxeaza tenul si hidrateaza zonele uscate. Microperlele cu efecte de lumina confera o textura catifelata tenului tau. Protectie solara SPF 12. Pentru ten normal si uscat. Hipoalergenic, testat dermatologic.
Variante: Natural Silk se gaseste in 6 nuante.
Ambalaj: Recipient cilindric incolor. Capacul se desface usor. Are pompita.

Prima impresie: Textura este fina, lichida, cremoasa. Nu-mi place insa mirosul.

Perioada de testare: Il folosesc de 2 ani de zile. Nu obisnuiesc sa ma dau des cu fond de ten - o data pe saptamana, cel mult doua - asa ca mai am cam jumatate din el.
Mod de aplicare: Folosesc fondul de ten dupa ce m-am demachiat, m-am dat cu tonic si crema de fata (de obicei imediat dupa ce aplic crema de fata). Daca a trecut mai mult timp de la aplicarea cremei, combin fondul de ten cu putina crema. Astfel se aplica mult mai usor si uniform. Pun pe deget o cantitate de fond de ten putin mai mare ca un bob de mazare, dupa care il distribui uniform pe toata suprafata tenului si il intind. Aplic putin si pe gat sau decolteu.

Efect: folosit in cantitate optima, acopera imperfectiunile fetei fara a da impresia de "masca". Nu usuca tenul si dureaza pana la 12 ore. Se indeparteaza usor prin demachiere.
Concluzii: e un fond de ten bun, insa mie, din cauza sebumului, incepe sa-mi luceasca fata si nu il folosesc prea des. Daca aveti cosuri, folositi mai intai un corector, pentru ca fondul de ten nu le acopera bine.

Nota: 4 din 5
Autor: Lori

0 comments: