Friday, December 5, 2008

Fard L'oréal Color Appeal Trio Pro

Brand: L'oréal
Nume: Fard pentru pleoape Color Appeal Trio Pro Star Secrets
Pret: cam 45 lei
De unde poate fi cumparat: centre comerciale mari, parfumerii, internet.
Descriere: Produsul contine 3 culori, in acelasi ton, care evidentiaza culoare ochilor. Fardurile sunt sidefate, cu o textura usor cremoasa, in special culoarea nr. 3 (cea mai deschisa) care este pentru luminozitatea ochiului. Pentru pleoapa inferioara se folosesc culorile mai inchise
Variante: Colectia Color Appeal Trio Pro Star Secrets contine 5 variante de farduri cu semnatura si colaborarea a 5 staruri. Fardurile sunt create pentru ochi caprui, gri, verzi si albastri.
Ambalaj: Caseta neagra cu scris auriu si semnatura starului. Are 2 aplicatoare: unul pentru fardul deschis (highlighter) si altul pentru fardurile nr 2 si 1.
Prima impresie: textura cremoasa, cu sidef, culori placute; poate fi folosit si ziua si seara.
Perioada testata: il folosesc de un an pe cel pentru ochi caprui
Mod de aplicare: Culorile 1 si 2 se folosesc pentru pleoapa inferioara si superioara aproape de gene, iar pentru luminozitate, aproape de sprancene, se foloseste culoarea 3. Culorile ti le alegi in functie de culoarea ochilor. Il folosesc si in timpul zilei si seara cand poate fi aplicat mai intens.
EFECT: Scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor. Privirea ta chiar are o stralucire de star daca stii sa te machiezi ;)
Concluzii: Un fard pe care il recomand in special celor care nu stiu ce culori sa-si aleaga (scrie clar pe ambalaj pentru ce culoare a ochilor este recomandat). Pe spatele fardului iti arata cum trebuie folosit. Pretul mi se pare cam mare si nu are oglinda iar unul din aplicatoare mi s-a dezlipit cam repede dar imi plac nuantele si textura.
Nota: 4 din 5
Autor: Sido

0 comments: