Tuesday, December 2, 2008

Tonic Floritene

Brand: floritene
Companie: Laboratoires Magistra
Nume: Lotiune tonica pentru ten normal/gras (fara alcool)
Descriere: Lotiune tonica fara alcool, hipoalergenica. Curata si tonifica tenul. Purifica tenul si inchide porii. Normalizeaza secretia sebacee. Aceasta lotiune tonica este destinata tenului cu tendinta de ingrasare. Extractele naturale de Centella Asiatica(catifelante), de salvie(astringente, dau stralucire tenului) de Hamamelis Virginiana(tonifiante si fortifiante), si de castravete(hidratant si purifiant), precum si hidrovitonul(factor hidratant important) sunt substantele active necesare normalizarii secretiei sebacee pentru o buna irigare a tesuturilor si hidratarea epidermei. Aceasta lotiune decongestioneaza, calmeaza si linisteste pielea iritata.
Cantitate: 200 ml
Pret: aprox 33 lei
De unde poate fi cumparat: din saloane de cosmetica, centre comerciale mari, unele farmacii.
Variante: Gama contine si variante pentru ten uscat, sensibil, mixt si cuperotic.
Ambalaj: Sticla din plastic, capacul auriu se infileteaza. Design elegant cu doua frunze stilizate, una aurie cealalta in functie de tipul de ten si anume: verde pt ten gras/normal, rosie pentru ten uscat/sensibil maron pentru ten mixt cuperotic.
Prima impresie: lichid verde-albastrui, cu parfum placut, racoritor. Se deschide usor, e simplu de aplicat. Senzatie de prospetime dupa aplicare
Perioada de testare: Il folosesc de 10 ani, cu intrerupere( am folosit si alte game de produse intre timp pentru ca asa am auzit ca e bine), l-am folosit si in ambalaj de bioflora( este acelasi produs numai ca bioflora are un ambalaj economic si este putin mai ieftin).
Mod de aplicare: Il aplic pe o discheta, dupa ce am curatat fata cu gel demachiant de la floritene, cu miscari usoare si ascendente (pt ochi se foloseste un produs special care se gaseste si la Floritene), dimineata si seara chiar daca nu ma machiez.
Efect: Curata resturile de demachiant si de machiaj si reface ph-ul pielii (demachiantul usuca tenul), inchide porii, tonifica pielea.
Merge cu: Gel demachiant pentru ten gras floritene/bioflora (inainte), crema hidratanta de zi pentru ten gras floritene/bioflora (dupa aplicare, dimineata).

Concluzii: Il recomand tuturor persoanelor cu tenul gras, tinere sau mature si obligatoriu dupa gelul demachiant. Raportul calitate/pret e foarte bun si te tine aprox 3 luni.

Nota: 4 din 5




0 comments: