Saturday, December 13, 2008

Gel baza de machiaj Skeyndor Platinum - Instant Beauty

Brand: Skeyndor
Nume: Instant Beauty - gama Platinum

Cantitate: 30 ml
Pret: in jur de 100 lei
De unde poate fi cumparat: din unele saloane se infrumusetare
Descriere: Gel baza de machiaj cu efect "soft focus", netezeste relieful cutanat, ajuta la uniformizarea culorii pielii si estompeaza ridurile si petele aducand luminozitate. Prin formula sa inovatoare se absoarbe instantaneu lasand pe piele un incredibil efect satinat care iti readuce frumusetea si prelungeste viata machiajului, mentinandu-l perfect un timp mai indelungat.
"Soft focus"- este o tehnologie bazata pe particule ultrafine capabile sa reflecte lumina in toate directiile, obtinandu-se astfel un efect optic ce ascunde imperfectiunile pielii, conferind un aspect mai tanar si luminos acesteia si o infatisare mai naturala a machiajului. Aceste particule ultrafine sunt goale pe dinauntru si capteaza in interior grasimea si excesul de umiditate produse de piele de-a lungul zilei, motiv pentru care machiajul se pastreaza nemodificat mai mult timp si se obtine un finisaj cu adevarat profesional. Pentru pielea uscata se recomanda folosirea combinata cu o crema hidratanta obisnuita.
Variante: Toata gama Platinum este cu efect de lifting.
Ambalaj: Design elegant, sticla matisata cu capac argintiu cu pompita care dozeaza gelul

Prima impresie: Un gel alb-transparent, cu un miros placut, racoritor.

Perioada testata: L-am luat de curand, de cateva zile.
Mod de aplicare: Dimineata, dupa demachiere si tonifiere, se aplica putin, ca baza de machiaj. Poti sa-l folosesti si seara la o intalnire, petrecere, inainte de fondul de ten.

Efect: o piele stralucitoare, efect de intinerire, o fata luminoasa si proaspata.
Concluzii: UAU, efectul e uimitor, instantaneu. Il recomand tuturor doamnelor inainte de a merge la o petrecere sau oricand vor sa arate mai bine. Fondul de ten se intinde foarte bine si se poate obtine un finisaj extraordinar.
Nota: 5 din 5
Autor: Sido

0 comments: