Thursday, December 11, 2008

Servetele demachiante L'Orèal Ideal Balance

Brand: L'orèal Paris

Nume: Servetele demachiante echilibrante Ideal Balance (Cleansing Cloths)

Pret: 15 lei
Cantitate: 25 bucati
Descriere: Servetelele demachiante Ideal Balance sunt special concepute pentru nevoile tenului normal sau mixt, fiind imbogatite cu Hydra-Claryl, activ cu actiune dubla ce reconstituie echilibrul optim al pielii. Actiuni: elimina eficient si dintr-o singur gest toate urmele machiajului fetei si ochilor; cu o extrema delicatete, improspateaza si reechilibreaza tenul, hidratand zonele cu tendinta de uscare si elimnand excesul de sebum din zonele grase. Nu necesita clatire. A se folosi in 3 luni de la deschidere.
Variante: L'orèal Paris produce servetele demachante pentru fiecare gama: Hydra-confort (ten uscat si sensibil), Ideal-Balance (ten normal si mixt), Age-Perfect (ten matur), Pure-zone (ten gras, anti-imperfectiuni), Derma Genese (biodegradabile, reimprospatante).
Ambalaj: Punga alba de plastic, cu o hartie lipita pentru evitarea deshidratarii servetelelor. Ambalaj practic, il poti lua oriunde.

Prima impresie: Usor de desfacut, usor de aplicat, usor de lipit la loc. Parfum placut (nu contin alcool). Senzatie de confort. Un singur servetel curata eficient fata, mai raman insa resturi de machiaj de ochi.

Efect: Sunt ideale pentru noptile in care ti-e lene sa te demachiezi. Insa pentru demachiere eficienta tot ai nevoie de demachiant pentru ochi si de tonicul de apoi. Nu mi s-a parut ca "elimina" excesul de sebum. Nu stiu de ce produsul promite atat de multe, sunt doar niste servetele.
Concluzii: Le recomand pentru excursii, nopti petrecute la prieten, party-uri de 3 zile, lenevie.

Nota: 3 din 5
Autor: Alex

0 comments: