Sunday, December 7, 2008

Ulei de migdale antivergeturi

Brand: Aboca
Nume: Olio di Mandorle
Cantitate: 100 ml
Pret: 23 lei
De unde poate fi cumparat: din farmacii/plafare/internet
Descriere: Supliment nutritiv. Produs 100% natural. Migdalele sunt bogate in vitaminele A, B si E. Din semintele de migdale , prin presare la rece, se obtine varianta uleioasa cu proprietati emoliente. Eficienta uleiului de migdale dulci este garantata de aportul adecvat de principii active continute si declarate si de pastrarea caracteristicilor biologice. Calitatea produsului e asigurata de selectia materiei prime, de controlarea fiecarei faze a procesului de productie, de analize de laborator si teste microbiologice.
Ambalaj: De culoare inchisa, din sticla cu capac metalic ce se infileteaza.

Prima impresie: Un ulei placut, de culoare deschisa, ce intra repede in piele si nu pateaza hainele.

Perioada testata: Il folosesc cam de un an de zile, nu zilnic, in special dupa masajul anticelulitic.
Mod de aplicare: Se pune in palma si se maseaza pielea corpului in special pe zone cu vergeturi pana la absortia completa. Se poate administra si intern cam 1-3 lingurite pe zi.

Efect: Mentine pielea catifelata, elastica si previne formarea vergeturilor.
Concluzii: un ulei pe care l-am folosit doar extern, dupa masajele anticelulitice, cu proprietati de catifelare si care mi-a atenuat mult vergeturile. Il recomand tuturor fetelor care vor sa previna aparitia vergeturilor. Folositi-l zilnic pentru a mentine pielea elastica si catifelata. Se poate folosi si pentru intretinerea pielii delicate a copiilor.

Nota: 4 din 5

Autor: Sido

0 comments: