Thursday, December 4, 2008

Crema Marina Exfolianta Geomar


Brand: Geomar

Companie: ProBeauty
Cantitate: 600 gr.
Pret: 75

Descriere: Contine un exfoliant natural si anume extract marin uscat. Curata celulele moarte de la suprafata pielii lasand pielea stalucitoare si matasoasa. Este emolienta si anti-imbatranire datorita uleiurilor de migdale dulci, germeni de grau, vitaminelor A si E. Confera elasticitate pilii si previne aparitia vergeturilor. Uleiurile de mandarine si portocale dulci sunt extrem de relaxante.
Ambalaj: Recipient din plastic, capacul se infileteaza, culoare verde.
Prima impresie: crema abraziva de culoare verde, cu parfum placut, consistenta
Perioada testata:Am folosit o singura data, acum o saptamana.
Mod de aplicare: se aplica pe corp si se maseaza pielea cu miscari circulare, blande, apoi se clateste. se foloseste cam o data pe saptamana.
Efect: Prin exfoliere se forteaza regenerarea celulara si pielea intinereste, ramane catifelata. fina. Dupa exfoliere aplic o crema de corp care se absoarbe mai bine in piele datorita curatarii in profunzime.
Concluzii: O crema de corp care folosita saptamanal face minuni. O recomand tuturor doamnelor, in special celor care au celulita. Dupa exfoliere crema anticelulitica isi face mai bine efectul. Chiar si fara crema pielea ramane parfumata si catifelata.
Nota 4 din 5

1 comments:

Anonymous said...

revin asupra notei si ii dau 5 din 5. Dupa ce am folosit-o a doua oara pielea a devent mai catifelata si si-a pastra finetea cam o saptamana.